Conducerea Electrolux s-a razgândit cu privire la participarea la o nouă rundă de negociere cu sindicaliștii, întâlnire programată în urmă cu câteva zile, la sediul Instituției Prefectului.
Anunțul a fost făcut aseară, de prefectul Darius Filip.

”Din păcate astăzi am fost anunțat ca invitația mea de a realiza o a doua întâlnire între cele două părți la sediul Instituției Prefectului este declinată de către conducerea companiei. Îmi scapă motivația acestui refuz. Nu cred că există o altă cale de a rezolva acest conflict decât dialogul. Oamenii au tot dreptul să lupte pentru a avea un trai decent, la fel cum companiile au dreptul sa încerce sa își mențină un anumit nivel al cheltuielilor. Când însă aceste două idei intră într-un conflict atât de dur cum este cel de la Electrolux Satu Mare cred că doar foarte mult dialog și o doză sănătoasă de rațiune pot să ducă la găsirea unei soluții”, a spus prefectul.

Reamintim că municitorii de la Electrolux au intrat în grevă generală de două săptămâni. Peste 420 de muncitori protestează în fiecare dimineață, începând cu ora 9,00, în fața fabricii. Muncitorii doresc 2 lei în plus pe oră și condiții decente de muncă.

Articolul precedentNSM Motorsport invită șoferițele să se înscrie la Raliul Doamnelor
Articolul următorBaschet | CSM Satu Mare a pierdut în deplasare la FCC ICIM Arad