Conducere nouă la Tribunalul și Judecătoria Satu Mare

Judecătorul Felix Mureșan Cardonel a fost investit în funcția de vicepreședinte al Tribunalului Satu Mare cu un mandat de trei ani prin hotărârea secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 4 iulie 2018.
De asemenea, judecătorul Camelia Ana Pop a fost investită în funcția de președinte al Judecătoriei Satu Mare cu un mandat de trei ani, pentru perioada 15 iulie 2018 – 15 iulie 2021.

Tribunalul Satu Mare informează că începând cu data de 15 iulie 2018, judecătorul Felix Mureșan Cardonel a fost investit în funcția de vicepreședinte al Tribunalului Satu Mare cu un mandat de trei ani. Funcția de vicepreședinte a devenit vacantă la data de 1 iulie 2018, dată de la care a încetat mandatul judecătorului Mihai Ciorcaș.
Judecătorul Felix Mureșan Cardonel este absolvent al Facultății de Științe Juridice din cadrul Universității de Vest Timișoara promoția 2001. În anul 2005 a fost admis în magistratură, iar după absolvirea Institutului Național al Magistraturii începând cu anul 2007 a funcționat ca judecător stagiar la Judecătoria Baia Mare, iar din anul 2009 judecător la Judecătoria Satu Mare. În anul 2011 a promovat ca judecător la Tribunalul Satu Mare, Secția a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal.

Tribunalul Satu Mare informează că în data de 4 iulie 2018, plenul Consiliului Superior al Magistraturii prin hotărârea nr. 741 a validat rezultatele concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curți de apel tribunale și judecătorii desfășurat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018. Judecătorul Camelia Ana Pop a fost investită în funcția de președinte al Judecătoriei Satu Mare cu un mandat de trei ani, pentru perioada 15 iulie 2018 – 15 iulie 2021.
Funcția de președinte a devenit vacantă la data de 14 mai 2017.
Judecătorul Camelia Ana Pop a urmat cursurile Facultății de Drept a Universității Lucian Blaga din Sibiu iar de la absolvire, respectiv din anul 1996, ocupă funcția de judecător la Judecătoria Satu Mare. Din anul 2011 a fost numită președinte de secție Penală la Judecătoria Satu Mare pentru două mandate, iar din 5 iulie 2017 ocupă funcția de președinte cu delegare.

Articolul precedentA încercat să se spânzure chiar vizavi de Palatul Administrativ
Articolul următorCei mai buni pompieri din cinci județe se confruntă la Satu Mare