Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează cea de-a XIV-a ediţie a concursului regional de recitări „Mihai Eminescu” în 27 ianuarie 2020, la Centrul Cultural Carei, în Sala „Deák Endre”.

Concursul se desfășoară conform următorului program:
-ora 13.00 Clasele V-VIII, Limba română
-ora 14.30  Clasele IX-XII, Limba română
-ora 15.30 Clasele V-VIII, Eminescu în altă limbă
-ora 16.00  Clasele IX-XII, Eminescu în altă limbă
       
Ediţia din acest an se desfăşoară pe două categorii distincte: ciclul gimnazial şi ciclul liceal. O şcoală poate înscrie maximum 5 elevi într-o categorie. Aceştia vor avea dreptul să RECITE o singură poezie. Elevii care vor citi vor fi depunctați!

Concurenții se pot înscrie și pentru  secțiunea Eminescu în altă limbă (maghiară, germană și engleză).
Pemiile, la fel ca în anii precedenţi, vor consta în diplome și cărţi.
Concursul se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei.      
Termenul limită de înscriere este 22 ianuarie 2020, ora 15.00. Înscrierea se face prin depunerea unui tabel după modelul de mai jos, la Centrul Cultural Carei, de luni până vineri, între ora 10.00 şi ora 15.00 sau pe email la adresa: [email protected]
Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0261-865-006 sau  0742-021-668 Persoană de contact: Geta Vandici.

Articolul precedentConcert la Teatrul Municipal Carei, cu ocazia Săptămânii Culturii Maghiare
Articolul următorPatru autoturisme căutate de autoritățile din Marea Britanie și Franța, descoperite în ultimele zile la frontieră