Concurs | Poliția Satu Mare caută șef pentru Serviciul Criminalistic

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare scoate la concurs postul de șef serviciu la Serviciul Criminalistic.
De asemenea, conducerea IPJ Satu Mare urmează să numească un nou adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, după ce Virgiliu Pintea a câștigat postul de Atașat de afaceri al Ministerului Afacerilor Interne acreditat în Republica Italiană și Albania, în urma unui concurs, dar și un nou șef la Serviciul Rutier, după ce niciunul dintre cei trei candidați, Marius Lupisca, Cătălin Dănciuți și Petru Păcurar, nu a trecut de proba interviului.
Concursul postul de șef serviciu la Serviciul Criminalistic va avea loc la sediul IPJ Satu Mare, în data de 31.07.2018, ora 10.00, după un program care va fi stabilit de către comisia de concurs şi comunicat candidaţilor, iar proba de concurs va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale care se înregistrează audio şi/sau video.
Evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7,00, fiind declarat „admis” candidatul care a obținut nota cea mai mare la interviul structurat pe subiecte profesionale.
În situaţia în care, la concursul pentru ocuparea unui post de conducere vacant, mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
Candidatul nemulţumit de rezultatul obţinut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare. Eventualele contestaţii se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la Serviciul Resurse Umane din I.P.J. Satu Mare şi se soluţionează de către comisia constituită în acest scop în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor.
Candidaţii pot contesta numai notele la propriul interviu. Nota acordată după soluţionarea contestaţiei la interviul structurat pe subiecte profesionale este definitivă. Rezultatele la contestaţii, precum şi rezultatele finale se comunică candidaţilor prin afişare la sediul unităţii.

Articolul precedentDouă noi cazuri de rujeolă confirmate în ultima săptămână, la Satu Mare
Articolul următorVama Petea, luată cu asalt de românii care pleacă în vacanţă