Polițiștii Secției Poliție Rurală Beltiug au depistat în trafic, la data de 15 februarie, două autovehicule neînmatriculate conduse de doi bărbați, de 30, respectiv 22 de ani.
La data de 15 februarie, în jurul orei 17.15, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au identificat în trafic, pe raza localității Terebești, un scuter condus de un tânăr, de 22 de ani, din aceeași localitate.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că scuterul nu era înmatriculat iar persoana care îl conducea nu poseda permis de conducere de nici o categorie.
Tot la aceeași dată, în jurul orelor 18.20, polițiștii Secției Poliție Rurală Beltiug au oprit pentru control un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Ghirișa, care conducea un ATV, pe raza localității de domiciliu.
Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că ATV- ul nu era înmatriculat.
În ambele cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat iar în primul caz și pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Articolul precedentZeci de şoferi au devenit pietoni peste noapte, în Satu Mare
Articolul următorAvocatul Poporului va susţine noi audienţe la Satu Mare