Cel mai important festival al codrenilor, „Festivalul Folclorului Codrenesc de la Oţeloaia”, la o nouă ediție

Cel mai important festival al codrenilor, „Festivalul Folclorului Codrenesc de la Oţeloaia”, va avea loc duminică, 19 august 2018, începând cu ora 11,00.

Festivalul Portului, Cântecului și Jocului Codrenesc de la Oțeloaia, o adevărată nestemată pe harta folclorică a județului Satu Mare, este de altfel cel mai vechi festival din județ, eveniment care se organizează încă din anul 1957. Festivalul Codrenesc de la Oțeloaia este un splendid prilej unde sunt prezentate cântecul și dansul popular, datinile și obiceiurile străvechi.
Festivalul Portului, Cântecului și Jocului Codrenesc de la Oțeloaia are numeroase semnificații, prin acesta fiind prezentate cântecul și dansul popular, datinile și obiceiurile străvechi, arta lemnului, fiind considerat locul tradițional de întâlnire a tuturor comorilor folclorului codrenesc.
În acest an, festivalul folcloric codrenesc de la „Oțeloaia” va avea loc duminică, 19 august 2018, începând cu ora 11,00.
Pe lângă muzica și dansurile populare codrenești, va fi prezentă și cunoscuta interpretă de muzică populară, Mariana Anghel.