După succesul sesiunii de Satu Mare Creativ din 2018, Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare continuă seria workshopurilor și a trainingurilor creative pentru tinerii din oraș.

Teme incitante (organizare de evenimente, comunicare, PR, grafică și design, IT și tehnologie), prezentatori de succes și o nouă posibilitate de formare a tinerilor din Satu Mare – asta e rețeta francizei importate din Cluj.

Tema workshopului din 18 aprilie 2019 este unul foarte interesant: Ce poate învăța un tânăr sătmărean creativ de la Google? Sunt multe răspunsuri la această întrebare, pe care le va da Janos Levai, un sătmărean care este inginer software senior la compania Google.

”Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă să dezvolți tehnologie care să fie folosită de miliarde de oameni? În calitate de senior inginer software la Google sunt aici să-ți spun povestea mea. Sunt bucuros să vă împărtășesc experiența mea de inițiere în știința calculatoarelor, cum mi-am schimbat modul meu de învățare și cum am ajuns la Google pentru a lucra la proiecte uimitoare. Cum este viața la ei? În 18 aprilie, joi de la ora 18, la Casa Meșteșugarilor, în cadrul proiectului Creative Satu Mare vă voi prezenta aceste experiențe pe care le veți putea folosi în cariera voastră. Ne vedem acolo! János” – asta este mesajul tânărului sătmărean.

Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu. Organizator: Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare, prezentarea va fi în limba engleză, iar intrarea este liberă!

Articolul precedentDoar unul dintre cele două cazuri de violență s-a confirmat
Articolul următorFotbal județean | Rezultatele înregistrate la jocurile din weekend în Liga 4 (etapele 15/15/19) și Liga 5 (etapa 11)