Un accident rutier a avut loc azi dimineață pe Calea Mihai Viteazu din Carei, existând pericolul producerii unei explozii.

Aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes, în timp ce ieșea de pe strada Gheorghe Lazăr, o careiancă a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o casă. La fața locului au sosit polițiștii și pompierii, fiind necesară asigurarea perimetrului. În momentul în care a intrat în casă, autoturismul a avariat conducta de aprovizionare cu gaze naturale a imobilului. Gazul a fost oprit imediat, fiind înlăturat pericolul de explozie.

”Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați, în această dimineață, pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier pe raza municipiului Carei. 

Prin apel la numărul 112, pompierii au fost informați că un autoturism s-a izbit frontal de peretele unei case, avariind o conductă de gaz. În cel mai scurt timp, la adresa indicată, s-au deplasat două echipaje cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Din fericire, până la sosirea forțelor profesioniste, șoferul autoturismului a reușit să se autoevacueze. Acesta a fost găsit în stare de conștiență și, după primirea îngrijirilor medicale, a refuzat transportul la spital. 

Pompierii au asigurat zona până la remedierea situației de către reprezentanții societății de distribuție a gazului. 

În urma evenimentului, autoturismul a fost avariat în proporție de aproximativ 30 %”, se arată în comunicatul transmis de ISU Satu Mare.

Articolul precedentÎn județul Satu Mare, 344 de persoane se află în carantină și alte 3.640 în autoizolare
Articolul următorCum să scăpați de amendă dacă ieșiți din casă. Declarația pe propria răspundere, pe telefon! Ghid de utilizare