Caravana Electrolux se îndreaptă spre municipiul Satu Mare, de unde își va relua traseul luni, 22 aprilie, cu destinația Ambasada Suediei de la București.

În această seară, câțiva lideri ai Cartel Alfa, care se află în campania de boicotare a produselor Electrolux și de informare a românilor privind abuzurile împotriva muncitorilor de la Satu Mare, au fost ”invitați afară” dintr-un hipermarket din țară.

”În cadrul campaniei de boicotare a produselor Electrolux și de informare a românilor privind abuzurile împotriva muncitorilor de la Satu Mare, după Craiova, a urmat Drobeta Turnu Severin. În această seară, între orele 21,00-21,40. Securitatea hipermarketului ne-a invitat afară! Am ieșit… dar abia după ce am făcut ce aveam de făcut! :)”, a transmis pe pagina sa de socializare, liderul Cartel Alfa Caraș-Severin, Marian Apostol.

”Caravana Electrolux a plecat pe traseul București – Drobeta Tr Severin – Resita -Timisoara – Arad – Oradea – Satu Mare – Cluj – Alba Iulia – Sibiu – Rm. Vâlcea – Pitești – Bucuresti, cu mesajul Electrolux = ElectroSCLAVIE. Boicotați produsele realizate de compania Electrolux prin promovarea unor relatii de muncă fară un elementar respect față de muncitori”, transmit sindicaliștii Cartel Alfa.

Mai mulți greviști de la Electrolux Satu Mare se vor alătura acestei caravane ce va porni luni dimineață, 22 aprilie, de la Satu Mare și se va opri, în drumul spre București, în mai multe județe, mai exact în fața magazinelor care vând produse Electrolux.

Articolul precedentDeputatul UDMR, Magyar Lóránd, îndeamnă la transferul Hotelului Sport
Articolul următorLider Cartel Alfa: ”Domnule președinte Klaus Iohannis, v-am ales să ne reprezentați!”