Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit la controlul de frontieră un automarfar marca MAN, care figurează în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile belgiene.

 

În Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat, joi, pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean ucrainean în vârstă de 45 de ani, conducând un automarfar marca MAN, înmatriculat în Ucraina.
În urma unor verificări suplimentare în bazele de date, polițiștii de frontieră sătmăreni au constatat faptul că automarfarul (capul tractor) era semnalat ca fiind “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de către autoritățile din Belgia în data de 26.07.2022.
Capul tractor, în valoare de 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentFOTO: Trei sătmăreni, cercetați pentru trafic de droguri și nerespectarea armelor și munițiilor! Doi sunt în arest la domiciliu
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – „Căutați să se facă voia lui Dumnezeu și toate vor merge bine!”