Sătmărenii care vor să doneze pentru micuțul Noel, bebelușul care suferă de o boală rară, și pentru Florin, tânărul care a rămas fără un braț și are nevoie de o proteză, o pot face în cadrul campaniei ”Să ajutăm împreună!”. 

Este pentru al zecelea an consecutiv când Direcția de Cultură a municipiulu Carei organziează acțiuni umanitare pentru sprijirea celor aflați în nevoie.

Anul acesta, Direcția de Cultură a municipiului Carei, organizează o acțiunea umanitară pentru sprijinirea bebelușului Noel, care suferă de o boală rară gravă și a lui Florin, orfan de tată, care lucrează pentru a avea grijă de mama și sora lui, și are nevoie de o proteză la mână.

Astfel, persoanele care doresc să sprijine campania umanitară „Să ajutăm împreună!”, pot face donații în bani pentru tratamentul lui Noel și pentru achiziționarea unei proteze pentru Florin, la Castelul Károlyi (camera 10), Centrul Cultural Carei, Biblioteca Municipală, în zilele lucrătoare, între orele 9-15, sau la evenimentele culturale, organizate de către Direcția de Cultură Carei, la Castel, Teatrul Municipal sau în aer liber, până în data de 31 decembrie.

Articolul precedentZeci de ordine de protecţie provizorii emise în Satu Mare
Articolul următorDemonstrații ale pompierilor voluntari de acordare a primului ajutor, în incinta Shopping City Satu Mare