Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din țară pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ieri, 10 septembrie, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din România, cetățeanul român D.D., în vârstă de 62 de ani, din București.

„În urma verificărilor efectuate în baza de date, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România. Pe numele lui, Judecătoria Cornetu (județul Ilfov) a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Bucureșteanul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de șase luni.

Drept urmare, bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, potrivit unui comunicat de presa.

Articolul precedentBiciclist din Oradea lovit de un şofer din Satu Mare
Articolul următorBilanț CoVid-19: 1.391 de cazuri noi, 35 de decese! Vezi situația din județul tău