Bătrână tâlhărită pe o stradă din Satu Mare

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni efectuează cercetări în cazul unui furt de poșetă care a avut loc ieri, 19 august, pe raza municipiului Satu Mare.
Ieri, 19 august, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgențe de către o femeie, de 71 de ani, din municipiu, despre faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras poșeta, în timp ce se afla pe strada George Coșbuc.
În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că o persoană necunoscută profitând de neatenția femeii i-ar fi sustras poșeta.
În urma cercetărilor specifice efectuate, polițiștii au găsit obiectul sustras pe strada Cardinal Iuliu Hosu din municipiul Satu Mare.
În cauză se efectuează în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în vederea identificării persoanei bănuite de sustragerea poșetei și tragerea acesteia la răspundere.

Articolul precedentBAC 2018 sesiunea de toamnă. 307 candidați au susținut azi proba scrisă la Limba și literatura română
Articolul următorPădure salvată de la incendiere