CSM Satu Mare joacă în această seară primul meci din playoff-ul sezonului 2018-2019 al Ligii Naţionale de baschet feminin.

După eșecul din finala Cupei României, 65-69 în fața celor de la ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, sătmărencele pornesc astăzi asaltul pentru titlul național, Universitatea Cluj fiind prima echipă de care trebuie să treacă în cadrul play-off-ului LNBF.

Duelul din Sala LPS Ecaterina Both le va aduce față în față pe ocupantele locului doi, respectiv șapte de la finalul sezonului regulat al LNBF, echipa pregătită de Maikel Lopez pornind cu prima șansă, după ce, pe parcursul primelor două faze ale sezonului, au câștigat toate cele patru jocuri disputate cu Universitatea Cluj: 85-65 (Satu Mare), 70-54 (Cluj), 105-41 (Satu Mare), 82-68 (Cluj).

În acest sezon se va juca după sistemul ”3 din 5”, primele două jocuri se vor diputa pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat. Astfel, în această seară, de la ora 18:00, se va juca primul meci, iar vineri, 5 aprilie, de la ora 17:00, cele două echipe vor disputa al doilea meci al play-off-ului.

Miercuri seară, în Sala Polivalentă din Arad, FCC ICIM Arad a învins la o diferență de patru puncte, 65-61, CSM Târgovişte și are 1-0 la general în sfertul de finală. Jocul doi se va juca tot la Arad, vineri, de la ora 18:00.

Play-off | Meci 1 | CSM Satu Mare – Universitatea Cluj

Arbitri: Cristian Trofim, Alina Dekany, Octavian Goina;

Comisar FRB: Radu Vaida;

Articolul precedentGOD IS A DJ de Falk Richter, un spectacol al Teatrului de Nord
Articolul următorUn tânăr din Andrid a accidentat o septuagenară, pe trecerea de pietoni