Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au revenit din vacanță, iar de luni au intrat pe mâna noului antrenor, Goran Boskovic.

La primul antrenament condus de muntenegreanul Boskovic în sala LPS “Ecaterina Both” au participat 11 jucătoare: Brittany Denson, Flavia Ferenczi, Andrea Olah, Anamaria Kadar, Renata Szmutku, Adina Pop, Andreea Huţanu, Alina Podar, Carla Popescu, Adina Stoiedin, Maja Milkovic. Junioara U16, Anisia Croitoru se va alătura lotului în această săptămână, iar în următoarea perioadă este posibil să mai ajungă la club alte două jucătoare, o americancă şi o europeancă.

În acest sezon, antrenorul Goran Boskovic va fi ajutat din postura de antrenor secund de Volha Tămărgeanu.

Astăzi și mâine baschetbalistele sătmărence vor efectua vizitele medicale și vor suține câteva teste fizice, după care vor intră în programul de acumulări cu câte două antrenamente pe zi.

Din păcate, suporterii sătmăreni nu vor avea ocazia să vadă la Satu Mare niciun meci din perioada de pregătire, toate jocurile amicale urmând să se joace în afara țării. Astfel, în această lună sunt stabilite meciuri amicale la Budapesta, unde vor juca două meciuri cu Csata (13-14 septembrie), două jocuri în Slovenia, la Celije și probabil alte două meciuri la Belgrad…

Noul sezon din baschetul feminin românesc va începe pe 2 octombrie, însă programul Seriei Vest din care face parte CSM-ul a fost refăcut deoarece CSM Sibiu a anunțat că nu nu va începe campionatul… Teoretic, primul joc al sezonului pentru CSM Satu Mare se va juca în data de 9 octombrie, cu FCC Baschet Arad.