Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Urziceni au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din Satu Mare pentru săvârşirea infracțiunii de abandon de familie.

Duminică, 02 august, în jurul orei 08:00, în Punctul de Trecere al Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a intra în România, D.G., în vârstă de 40 de ani, din județul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din țara noastră, pe numele lui fiind emis, în 29 iulie 2020, un mandat european de arestare.

Judecătoria Satu Mare l-a condamnat la un an și șase luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie.

Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentTitlul rămâne la CFR Cluj! Clujenii sunt campionii României pentru al treilea an consecutiv
Articolul următor1.232 de infectări în ultimele 24 de ore și 48 de decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus