Poliţiştii de frontieră de la Petea au depistat un cetăţean româno-ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, având însemnele autorităţilor ucrainene.

 

În cursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, un bărbat având dublă cetățenie – română și ucraineană – în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Nissan Navara, înmatriculat în Marea Britanie.

Cu ocazia controlului de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control – aparent emis de către autoritățile ucrainene -polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Drept urmare, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de uz de fals.

 

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentIohannis: Scenariul pe care ni-l dorim este retragerea Rusiei din Ucraina. România nu are de gând să intre în război
Articolul următorReghecampf, încă un gest RUȘINOS: Încercări disperate de intimidare a fostei soții, Anamaria Prodan. Cine vrea „capul” impresarei?