Bărbat condamnat la închisoare pentru tentativă de omor, încătușat la Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un bărbat din județul Vaslui, condamnat la închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat.
Azi-noapte, în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară Marcel S., în vârstă de 42 de ani, din județul Vaslui.
Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, la controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile române. Tribunalul Vaslui a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Marcel S. a fost condamnat la opt ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat.
Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentDoi șoferi s-au ales cu dosare penale în prima zi a anului
Articolul următorUn tânăr, de 21 de ani, a murit, după ce a încercat să sară gardul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Carei