Azi începe festivalul La Dâmburi 2018

Asociaţia SamStudia – Organizația tinerilor și studenților sătmăreni revine şi anul acesta cu Festivalul La Dâmburi, care va avea loc în perioada 31 august – 1 septembrie, în Parcul UFO situat în cartierul Micro 17 din Satu Mare.
În cadrul festivalului, care sărbătorește 5 ani de existență, veţi putea participa la o multitudine de activităţi şi evenimente menite să vă stimuleze starea de spirit şi gândirea pozitivă.
Astfel, la categoria muzică, vineri, 31 august, începând cu ora 18:00, la scena mare, ne vom bucura de muzica artiștilor Shtoots, Rikz, Eyedrops şi Chimie.
În data de 1 septembrie, începând cu ora 18:00, tot la scena mare, line­up­ul va fi alcătuit din Shorty, Suburbia11, Șatra B.E.N.Z. și Gojira & Planet H.
În fiecare zi, începând cu ora 17:00, ne vom delecta la scena Stimulating Frequencies și cu muzica electronică a unor tineri DJ sătmăreni, urmând ca în fiecare zi să se organizeze câte un after-party, începand cu ora 23:00 la Gravel Room, cu muzica unor artiști locali, având drept invitați speciali DJ de la nivel național Slimy și Reforge.

Ca în fiecare an, în materie de sport, tinerii sunt încurajați să se implice în activități de mișcare sau creative. Alături de competiţii sportive, va avea loc şi provocarea „Rege pe deal”, care va îndemna tinerii la diferite provocări menite să sporească voia bună. De asemenea, tinerii vor putea participa la atelierul de creaţie al festivalului – pictură colectivă, iar cei nostalgici vor avea ocazia să retrăiască momentele copilăriei jucând diferite jocuri ale copilăriei, organizate de asociația Beard Brothers Satu Mare.
Echipa La Dâmburi din acest an este formată din peste 50 de tineri care au lucrat împreună pentru a aduce culoare oraşului lor drag.
Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Satu Mare și al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare, precum și cu sprijinul următorilor parteneri: Primăria Municipiului Satu Mare, Apaserv Satu Mare SA, Transurban SA, Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare.

Articolul precedentPesta porcină. Bani pentru despăgubirea sătmărenilor rămași fără porci
Articolul următorDeputatul PNL Adrian Oros, prezent la Satu Mare: Incompetența și interesele de la vârful Guvernului PSD- ALDE pun în pericol securitatea alimentară a României