Avalanşă de şoferi beţi în trafic

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au depistat mai mulți bărbați, care se aflau la volanul unor autoturisme sub influența băuturilor alcoolice.
La data de 22 decembrie, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au oprit în trafic pe raza comunei Apa, un autovehicul condus de un tânăr, de 26 de ani, din județul Satu Mare.
În urma testării cu aparatul alcooltest a persoanei de la volan a rezultat o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Iar polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au identificat în trafic la data de 22 decembrie, în jurul orei 02.40, pe raza municipiului Satu Mare un bărbat, de 31 de ani, din comuna Doba, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
Testarea cu aparatul alcooltest a persoanei de la volan a relevat o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Și la data de 24 decembrie, polițiștii rutieri au depistat la volanul unui autoturism în municipiul Satu Mare, un sătmărean, de 30 de ani, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cazurile a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul precedentDouă persoane în stare gravă, în urma unui accident rutier produs în județ
Articolul următorInconștiență la volan. Șoferi fără permis de conducere, depistați de polițiști