De vineri până duminică, cei mai buni spadasini din România vă așteaptă în Sala de Scrima Alexandru Csipler din Satu Mare unde se vor întrece pentru titlul național, atât la proba individuală cât și la proba pe echipe.

La ediția de anul trecut, sportivii de la CSM Satu Mare s-au impus în proba pe echipe, astfel că obiectivul principal al sătmărenilor este să păstrreze titlul pe echipe și să-l câștige și la individual. De altfel, trei dintre ultimele patru Campionate naționale pe echipe (ultimele două ediții consecutiv) au fost câștigate de sportivii sătmăreni.

La ediția din acest an a Campionatului Național de spadă – masculin se vor lupta 43 de spadasini de la CSM SATU MARE, CS SATU MARE, CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, DINAMO BUCURESTI, ACS CORONA BRASOV, CSU TG MURES, CSM CRAIOVA, LPS BIHORUL ORADEA, LPS PETRACHE TRISCU, CS UNEFS BUCURESTI.

Din partea CSM-ului participă Szilagyi Adrian, Arkosi Bertalan, Macska Adam, Oroian Alex, Szilagyi Balzs și Szep Marton, iar CS Satu Mare va fi reprezentat de Luca Gurza, Lucas Serghie, Mezinger Marton, Tudor Surducan.

Vineri, de la lora 09:00, începe asaltul pentru titlul național individual, iar sâmbătă și duminică, tot de la ora 09:00, va avea loc întrecerea pe echipe.

Articolul precedentDSVSA: În județul Satu Mare nu mai există nici un focar activ de Pestă Porcină Africană în gospodăriile populației
Articolul următorBaschet | CSM Satu Mare joacă diseară primul meci al finalei LNBF