Armata Română, sărbătorită la Carei în prezența ministrului Apărării, Mihai Fifor

Ziua Armatei Române a fost marcată azi la Carei în prezența ministrului Apărării Naționale, Mihai Fifor. Sute de careieni au participat la manifestările care s-au desfășurat la Monumentul Ostașului Român.
Manifestările festive pentru aniversarea a 74 de ani de la eliberarea României au debutat cu primirea ministrului Apărării, Mihai Fifor, salutul gărzii de onoare și intonarea imnului national al României. Pe lângă ministrul apărării, au onorat cu prezența și ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran și senatorul Grabiel Leș.
După celebrarea serviciului religios de către arhiereul vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, Preasfințitului Părinte Timotei Sătmăreanul, voluntarii din grupul „Invictus”, cei care au purtat Ştafeta Veteranilor prin toată ţara, pe traseul parcurs de Armata Română în campania de eliberare a teritoriului naţional, au ajuns la Carei.
A urmat apoi ceremonia depunerii coroanelor. Manifestările s-au încheiat cu o defilare militară, iar cei prezenți au vizitat apoi expoziția de tehnică, armament și echipamente militare, din parcul Castelului Karolyi.

Articolul precedentSatu Mare Creativ: primul workshop despre festivaluri, comunicare și branding
Articolul următorVitezomanii, lăsați fără permise de polițiștii sătmăreni