Aproape 200 pachete de țigări, descoperite într-un autoturism

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Halmeu au descoperit și confiscat dintr-un autoturism aproape 200 pachete țigări de proveniență ucraineană, ascunse într-un locaș special amenajat.
În data de 31 iulie, în jurul orei 18.00, s-a prezentat în P.T.F. Halmeu, pe sensul de intrare în țara, cetățeanul maghiar Laszlo F., în vârstă de 25 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România.
În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaș special amenajat în pragurile autoturismului, cantitatea de 178 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană. Țigările în valoare de 801 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei de către Biroul Vamal Halmeu. Totodată, și autoturismul în care erau ascunse țigările a fost ridicat în vederea confiscării.

Articolul precedentUn șofer s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins băut la volan
Articolul următorBloc ANL pentru medicii din Negrești Oaș