Apel la iubitorii de animale! Adăpostul de câini, într-o situație dificilă. Este nevoie de voluntari și fosteri!

Asociația Free Life face un apel la sătmăreni și îi roagă să găzduiască animalele pe care le găsesc abandonate pe stradă, căței sau pisici.
Asociația se confruntă cu probleme serioase privind suprapopularea adăpostului de câini și anunță că în acest moment nu mai poate prelua niciun animal.
De asemenea, cei de la Free Life anunță că au nevoie și de voluntari mai ales în perioada de iarnă, când problemele cu deszăpezirea adăpostului sunt uriașe.
Astfel, reprezentanții asociației fac un apel către toți iubitorii de animale din Satu Mare să ofere adăpost animalelor găsite pe stradă.
”Suntem în imposibilitatea de a ajuta alte suflete! Adăpostul este arhiplin, iar suprapopularea duce la cazuri grave. Nu avem loc! Abia reușim să ne descurcăm cu cei care sunt în adăpost, cu voluntarii (care nu sunt). Ne luptăm cu frigul, cu zăpada… Cine găsește pui de căței sau pisici să încerce să găsească soluții, noi nu îi putem prelua! Mulțumim pentru înțelegere”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții Free Life.

Articolul precedentComuna Bârsău, singura comună din județul Satu Mare rămasă fără curent electric, din cauza vremii
Articolul următorLocuitorii din comuna Bârsău, tot fără curent electric. Aceștia se tem că li se strică carnea de la porcii sacrificați pentru Crăciun