Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 70.000 de lei.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 56.900 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 13 conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h sau nu au acordat prioritate de trecere pietonului angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au aplicat, la data de 27 martie, peste 42 de sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, în valoare de 14.085 de lei.

Articolul precedentA furat o bicicletă ”parcată” în fața unui magazin
Articolul următorVictor Ponta a dezvăluit la Satu Mare ce întrebare s-ar potrivi pentru referendumul din 26 mai