Agenții economici din județ pot solicita școlarizarea elevilor în diverse meserii

Ministerul Educației Naționale a publicat Calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional, pentru anul școlar 2019-2020.

Pentru învățământul dual, operatorii economici interesați transmit, până la data de 23 noiembrie 2018, la Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, solicitările de școlarizare în învățământul dual. Solicitările se transmit prin e-mail la adresele [email protected], respectiv [email protected].

Pentru învățământul profesional, operatorii economici înaintează unităților de învățământ profesional și tehnic partenere solicitările de școlarizare, până în data de 23 noiembrie 2018. În absența unui partener tradițional al operatorului economic cu o unitate de învățământ profesional și tehnic, operatorul economic transmite solicitarea de școlarizare la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, prin e-mail la adresa [email protected] sau la numărul de fax 0261713441.

Modelele de solicitare de școlarizare, calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare pentru anul școlar 2019-2020, lista calificărilor profesionale și documentele normative referitoare la organizarea și funcționarea învățământului dual și a învățământului profesional pot fi accesate pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare (satmar.ro).

Articolul precedentCozmin Guşă: Există o lipsă totală de încredere a românilor în vechii politicieni
Articolul următorSătmăreancă fără permis prinsă conducând pe o stradă din Satu Mare