Președintele Organizației Municipale ALDE, Adrian Ștef, a comentat ironic distribuirea locuințelor de serviciu destinate medicilor, de către Consiliul Județean Satu Mare, făcând aluzie la scandalul de la Primărie: ”Nu sunt copii pe acea listă?”

În cadrul unei conferințe de presă, de azi, acesta s-a întrebat care este motivul pentru care Consiliul Județean nu a distribuit nici o locuință de serviciu destinată medicilor, de pe strada Tudor Vladimirescu, ținând cont de faptul că apartamentele sunt finalizate de mai bine de 2 ani.

”Ce se întâmplă? De ce nu se distribuie? Sunt 16 apartamente pentru medici finalizate de doi ani. Nu sunt copii pe acea listă?”, s-a întrebat Ștef.

Reamintim că locuinţele destinate medicilor au fost construite pe strada Tudor Vladimirescu și ar fi trebuit distribuite cadrelor medicale de către Consiliul Judeţean în urmă cu un an.
Însuși preşedintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, anunța, la finele lunii iunie 2018 (!), în cadrul unei ședințe de Consiliu Județean, că pentru cele 16 locuințe au fost depuse peste 60 de cereri.

”Eu am speranţa ca în maximum 30 de zile să primim avizul de la minister şi pe urmă trecem pe procedura legală de a repartiza aceste locuinţe. Sunt depuse peste 60 de cereri şi avem doar 16 locuinţe”, spunea, în urmă cu mai bine de un an, preşedintele CJ, Pataki Csaba.

Articolul precedentAccident rutier cu o persoană încarcerată, pe b-dul Lucian Blaga
Articolul următorAdrian Ștef cere demisia viceprimarului Adrian Albu: ”Trebuia să ştie ceva din moment ce a acceptat să iniţieze acel proiect de hotărâre”