Adrian Albu: ”Niciodată nu vom face niciunfel de alianță cu PSD, indiferent ce vor pune pe masă”

Azi, în cadrul unei conferințe de presă care s-a desfășurat la Ardud, în prezența președintelui PNL, Ludovic Orban, și a deputatului Romeo Nicoară, președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a ținut să facă câteva precizări legate de postul vacant de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare.

  • ”Sunt persoane și de la noi din partid și de la alte partide care tulbură apele. Punctul meu de vedere, personal de data asta, este că pe agenda cetățenilor nu este un al doilea vicepreședinte de Consiliu Județean. Pe cetățenii județului îi interesează ceea ce se întâmplă: reparațiile de drumuri, investițiile pe care le vedeți și voi știți mai bine despre ele decât mine”, a spus Albu.
  • ”Este o discuție reluată și reluată și iarăși reluată. Trebuie să mărturisesc cinstit și nu o luați decât ca un constatare și anume că cel mai activ promotor al ideii că avem nevoie de un vicepreședinte la Consiliul Județean este însăși presa, mass media, din dorința de a afla lucruri noi, ca să mă exprim așa, și din curiozitate”.

Legat de zvonurile că UDMR va oferi postul de vicepreședinte PSD, Albu a spus răspicat:

  • ”Câtă vreme eu voi fi la conducerea organizației județene, niciodată nu vom face niciunfel de alianță cu PSD. Niciodată, indiferent ce vor pune pe masă. Pentru că ei sunt adversarii noștri politici. Personal, dacă pe mine mă întrebați, eu voi pune în discuție în acel moment alianța pe care o avem cu UDMR, voi supune la vot acest lucru, cu recomandarea din punctul meu de vedere să părăsim această alianță”.

Reamintim că la Satu Mare, în urma negocierilor PNL cu UDMR, funcția de președinte a revenit UDMR, iar cele două funcții de vicepreședinte, PNL. De mai bine de un an și jumătate, odată cu decesul fostului vicepreședinte Alexandru Panea, o funcție de vice a rămas neocupată și este dorită cu insistență de PSD Satu Mare.

Articolul precedentPreședintele PNL, Ludovic Orban este de acord cu alianța PNL-UDMR de la Satu Mare
Articolul următorPolițiștii au oprit în trafic un sătmărean care conducea o autoutilitară plină cu țigări de contrabandă