Acțiune a polițiștilor în Lazuri. Doi tineri s-au ales cu dosar penal

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au organizat și desfășurat o acțiune pe raza localității Lazuri în vederea creșterii siguranței cetățenilor.
În cadrul acțiunii au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 1 800 de lei, și au fost identificați doi tineri de 25, respectiv 17 ani din comuna Lazuri, bănuiți că în noaptea de 10/11 ianuarie, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o remorcă parcată în fața unui imobil din localitatea Lazuri.
Prejudiciul cauzat în valoare de 4.200 de lei a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Tot ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale și au reținut 4 permise de conducere, în urma activităților desfășurate la data de 14 ianuarie. Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 17 100 de lei, pentru nerespectarea regulilor de circulație.
De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 4 conducători auto și au ridicat un certificat de înmatriculare.

Articolul precedentMaramureșean sancționat cu dosar penal de polițiștii sătmăreni
Articolul următorAglomerație în Petea. Șoferii de TIR așteaptă chiar și 180 de minute să iasă din țară