Accident rutier in care sunt implicate 3 autoturisme a fost înregistrat in localitatea Gherța Mică spre Bixad, pe DJ 109L. Cinci persoane au fost rănite, printre ele o gravidă și un copil, precizează ISU Satu Mare.

Gravida prezintă traumatism la membrul inferior și dureri abdominale. Copilul prezintă traumatism cranian.

Având în vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat “Planul Roșu de Intervenție”.
La fata locului au fost trimise de urgență o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, 3 ambulante SMURD și 4 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta.

Încă nu au fost comunicate informații cu privire la cauzele producerii accidentului.

”La ora 18:01, ISU Satu Mare a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. Accidentul s-a produs în localitatea Gherta Mică, pe DJ 109L.
Din primele informații, în accident ar fi fost implicate 10 persoane.

Avand in vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.
La fața locului au fost trimise de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 3 ambulanțe SMURD și 5 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

După efectuarea recunoașterii, forțele de intervenție au identificat 8 persoane care se aflau în autoturisme, dintre care 5 prezentau diferite răni și traumatisme. Cele 5 victime (printre care o gravidă – 5 luni și un copil în vârstă de 5 ani) au primit primele îngrijiri medicale la fața locului și, ulterior au fost transportate la UPU Satu Mare pentru investigații medicale suplimentare”, potrivit ISU Someș Satu Mare.

Articolul precedentUn sătmărean, ales prim-vicepreședinte al Asociației Naționale de Folclor din România
Articolul următorCine e vinovat de accidentul cu cinci răniţi din Gherţa Mică