Accident în municipiul Satu Mare. Un tânăr a ajuns la spital

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital, în urma unui accident de circulație care a avut loc în această după-masă, în jurul orei 15,00, în municipiul Satu Mare.
O femeie în vârstă de 63 de ani, aflată la volanului unui autoturism, a ignorat indicatorul de ”Oprire” și a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un tânăr de 19 ani.
La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare pentru asigurarea măsurilor specifice PSI și pentru acordarea ajutorului medical șoferului de 19 ani.
”Tânărul de 19 ani a suferit un traumatism toracic și după acordarea primelor îngrijiri la fața locului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare pentru continuarea investigațiilor”, potrivit ISU Satu Mare.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Cadina Ținca, ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Polițiștii au luat măsura suspendării permisului de conducere pentru neacordare de prioritate femeii care a provocat accidentul.

Articolul precedentSătmărean prins cu droguri în pantofi
Articolul următorZilele Maghiare Partium au început cu o slujbă religioasă și depunere de coroane