Un accident rutier a avut loc ieri pe DN 194 A, între localitățile Satu Mare și Micula.

O femeie, de 32 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism ar fi efectuat un viraj la stânga încălcând marcajul longitudinal simplu continuu care desparte sensurile de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani, din Micula, care deplasându-se din spate s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depășire a auto cu care a intrat în coliziune, încălcând și acesta marcajul longitudinal simplu continuu.

În urma impactului autoturismul condus de bărbatul, de 58 de ani, a fost proiectat într-un autoturism care era staționat și într-un pieton care se afla lângă auto staționat, accidentându-l.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, de 51 de ani, din județul Sălaj, și a conducătoarei auto, de 32 de ani.

Cercetările continuă de către polițiști în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhiva

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentAlte două autobuze hibride au ajuns la Satu Mare (FOTO)
Articolul următorMinor din Satu Mare, arestat preventiv, după ce a dat mai multe spargeri în Zalău, împreună cu alți doi amici! Încă 4 hoți au ajuns în mâinile polițiștilor