Primăria Satu Mare a stabilit o serie de reguli ce trebuie respectate de cetățățeni, odată cu intrarea în starea de alertă.

Astfel, la intrarea în instituție se va verifica temperatura corporală a cetățenilor cu instrumente de măsurare specifice. 

O altă măsură obligatorie este purtarea măștilor la intrarea în instituții, spații închise, acces limitat de persoane, măsuri de distanțare la intrare, dispozitive la intrare, dezinfectare obligatorie. 

Relații cu publicul: program cu publicul: zilnic de la 10-12 preluări documente şi 14-15 eliberări documente; comunicare prin mail: [email protected]  si [email protected]   

Casieria primăriei: program zilnic, orele 9-16

Direcția Evidența Persoanelor și Stare Civilă: Zilnic 9-16, joi 9-18.3, decese si sambata 9-12, acces doar pe baza programarilor online, cu excepții întemeiate (vârstnici, persoane vulnerabile) 

Direcția de Impozite și Taxe Locale- program zilnic în cele două locații. Plățile pe platformele online se pot face 24/24 

Serviciul Urbanism – folosire e-mail: preluarea si transmiterea pe e-mail (documente de format mic, A4 si A3): [email protected], [email protected] , [email protected]  cetățenii nu vor avea acces în birouri. La cerere angajații se vor deplasa într-un birou pentru purtarea discuțiilor. (camera 04 ) 

Serviciul Agricol –  cereri online, [email protected] . Depunerea cererilor personal de către petenți în zilele de marți și joi, în intervalul orar 9-14. Ridicarea răspunsurilor personal de către petenți în zilele de marți și joi în intervalul orar 14-16;

Serviciul Autoritate Tutelară – email: [email protected], program marți și joi, 9-14

Serviciul Patrimoniu – patrimoniu@primariasm.ro , program marti si joi, 9-14, fără acces în birou

Direcția de Asistență Socială: vor comunica separat depunerea    documentelor,  programul casierie este în zilele de marți,miercuri,joi între orele 10-13. Se vor continua activitățile de ajutorarea a persoanelor vârstnice și a celor aflate în situații vulnerabile. 

Administrația Domeniului Public:  acțiuni de spălare, dezinfectarea piețelor săptămanal, amplasare soluții de dezinfecție la intrări, păstrarea distantei.  

Serviciul parcări: automatele sunt dezinfectate periodic, casierii: L-V, orele  8-16, Biroul Unic de Servicii – Centrul Comercial Someșul – casieria ADP:  orele 9-16.30 si joi 9-18.30.

Articolul precedentKlaus Iohannis, mesaj important: Dacă situația se va înrăutăți, vom reveni la STAREA DE URGENȚĂ
Articolul următorMăsurile luate de Comitetul de Situații de Urgență