Fostul portar al Olimpiei Satu Mare, Martin Tudor, a murit în această dimineață, la vârsta de 43 de ani, scrie realitateasportiva.net.

Din primele informații se pare că Martin Tudor a suferit un infarct. Acesta a fost găsit în locuința sa din Reșița, în jurul orei 10.

Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul Petroșani (1996/1997), Olimpia Satu Mare (1997-1999), Steaua București (1999-2005), CFR Cluj (2005-2007) și Universitatea Cluj (2007/2008). A adunat 184 de meciuri în prima ligăși două titluri de campion, ambele cucerite cu Steaua București, în 2001 și 2005 și o Supercupă, în 2001.

După ce și-a încheiat cariera în 2008, Tudor a devenit antrenor cu portari. Printre echipele pe care le-a pregătit se numără FCSB, Universitatea Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României.

 • #FamiliaOlimpia a mai pierdut azi un membru marcant: fostul portar al echipei din perioada ultimei prezențe a clubului pe prima scenă fotbalistică a țării, Martin Tudor a fost răpus de infarct. „Gică”, așa cum il cunoșteau toți Olimpiștii ne-a părăsit la vârsta de 43 de ani. Odihnește-te în pace. 
  Clubul și suporterii transmit condoleanțe familiei îndoliate”, este mesajul transmis de Olimpia MCMXXI Satu Mare.
 • Dumnezeu să te odihnească, Martin Tudor!
  FCSB își exprimă regretul la auzul veștilor șocante legate de dispariția fostului portar Martin Tudor, la vârsta de 43 de ani.

  Acesta a îmbrăcat tricoul Stelei timp de șase sezoane, în care a câștigat două titluri de campion al României și o Supercupă a României.
  Clubul nostru transmite condoleanțe familiei îndurerate.
  Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!, este mesajul transmis de FCSB.