Fostul portar al Olimpiei Satu Mare, Martin Tudor, a murit în această dimineață, la vârsta de 43 de ani, scrie realitateasportiva.net.

Din primele informații se pare că Martin Tudor a suferit un infarct. Acesta a fost găsit în locuința sa din Reșița, în jurul orei 10.

Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul Petroșani (1996/1997), Olimpia Satu Mare (1997-1999), Steaua București (1999-2005), CFR Cluj (2005-2007) și Universitatea Cluj (2007/2008). A adunat 184 de meciuri în prima ligăși două titluri de campion, ambele cucerite cu Steaua București, în 2001 și 2005 și o Supercupă, în 2001.

După ce și-a încheiat cariera în 2008, Tudor a devenit antrenor cu portari. Printre echipele pe care le-a pregătit se numără FCSB, Universitatea Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României.

 • #FamiliaOlimpia a mai pierdut azi un membru marcant: fostul portar al echipei din perioada ultimei prezențe a clubului pe prima scenă fotbalistică a țării, Martin Tudor a fost răpus de infarct. „Gică”, așa cum il cunoșteau toți Olimpiștii ne-a părăsit la vârsta de 43 de ani. Odihnește-te în pace. 
  Clubul și suporterii transmit condoleanțe familiei îndoliate”, este mesajul transmis de Olimpia MCMXXI Satu Mare.
 • Dumnezeu să te odihnească, Martin Tudor!
  FCSB își exprimă regretul la auzul veștilor șocante legate de dispariția fostului portar Martin Tudor, la vârsta de 43 de ani.

  Acesta a îmbrăcat tricoul Stelei timp de șase sezoane, în care a câștigat două titluri de campion al României și o Supercupă a României.
  Clubul nostru transmite condoleanțe familiei îndurerate.
  Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!, este mesajul transmis de FCSB.
Articolul precedent„Legile puterii”. Ludovic Orban, PRIMUL INTERVIU după declanșarea stării de urgență. Ediție explozivă, la Realitatea PLUS
Articolul următorÎn ultimele 24 de ore, polițiștii sătmăreni au aplicat 172 de sancțiuni contravenționale