A fost lansat Satu Mare City App

În cadrul unui eveniment festiv ce a avut loc azi, 5 iulie, Primăria Satu Mare a lansat noua aplicație Satu Mare City App.
A fost făcută o prezentare amănunțită a platformei Satu Mare Smart City, a principalelor sale funcționalități și vor fi anunțate și principalele priorități de investiții ale municipalității în dezvoltarea conceptului de oraș inteligent.
Aplicația este deja funcțională de pe orice telefon mobil cu aplicație ios sau Android, iar după postarea pozei și a unui scurt text, prin care să descrieți problema cu care vă confruntați, veți primi un mesaj cu răspunsul la problema dumneavostră. Înainte de toate trebuie să vă autentificați. Pentru acest lucru trebuie să trimiteți o fotografie a actului de identitate și a feței dumneavoastră, iar după procesare și aprobare, operatorul va trimite datele de autentificare în sistem.
”Trecerea la o societate informațională și la o economie bazată pe cunoaștere prin utilizarea tehnologiilor digitale și a internetului contribuie la maximizarea beneficiilor pentru societate, creșterea productivității și competitivității și a numărului locurilor de muncă. Astfel, am considerat că implementarea acestui proiect trebuie să se bazeze pe trei componente majore: sistemul intern de management al documentelor, aplicația mobilă și pagina web, toate trei fiind compatibile și interconectate. Următorul component important de management digital pe care îl vom dezvolta se va referi la implementarea unei rețele a senzorilor prin care vom eficientiza serviciile publice: transportul în comun, siguranța publică, precum şi alte provocări în domeniul digitalizării”, a spus primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Articolul precedentAmbasadorul Turciei și importanți oameni de afaceri, prezenți la Satu Mare
Articolul următorAmenzi de peste 40.000 de lei aplicate de poliţişti în ultimele 24 de ore