A fost găsită fetița de 2 ani dispărută ieri, pe un câmp, în zona Hodod

Fetița de 2 ani, căutată de zeci de polițiști, jandarmi și pompieri, după ce a dispărut ieri, dintr-o căruță, pe un câmp din zona Hodod, a fost găsită azi, în jurul orei 7,00.
Minora a fost găsită pe câmp, chiar de tatăl ei, după ce a fost căutată timp de mai bine de 20 de ore de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și localnici din comuna Hodod.

 Micuța a fost găsită pe câmp, la o distanță de aproximativ 2 km față de locul din care a dispărut. Căutările au fost îngreunate din cauza vegetației foarte înalte din zonă.

Potrivit medicilor de pe Ambulanță, fetița, de 2 ani, este robustă, cântărește în jur de 15 kg, a fost consultată și s-a constatat că starea ei de sănătate e bună, dar a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.
Potrivit informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, a fost înștiințată și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare, fetița urmează să fie internată într-un Centru de minori.

  • ”Starea de sănătate a fetiței este bună. Tatăl a susținut că nu are nevoie de îngrijiri medicale. A fost trimis un echipaj medical aparținând SAJ pentru a evalua starea fetiței”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Someș Satu Mare, Adriana Pop.

Fetiţa de 2 ani din Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, județul Satu Mare, a dispărut din căruță sâmbătă dimineața. Copilul a fost lăsat alături de alți doi frați, tot minori, în timp ce părinții lor se aflau pe un câmp unde căutau fier vechi, iar în jurul orelor 11,00, familia a constatat dispariţia fetiţei şi, după trei ore de căutări, a sunat la 112.
Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri au căutat-o pe fetiţă. Duminică a fost angrenat şi un câine special dresat pentru luarea urmelor şi căutarea persoanelor.