A fost găsită fetița de 2 ani dispărută ieri, pe un câmp, în zona Hodod

Fetița de 2 ani, căutată de zeci de polițiști, jandarmi și pompieri, după ce a dispărut ieri, dintr-o căruță, pe un câmp din zona Hodod, a fost găsită azi, în jurul orei 7,00.
Minora a fost găsită pe câmp, chiar de tatăl ei, după ce a fost căutată timp de mai bine de 20 de ore de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și localnici din comuna Hodod.

 Micuța a fost găsită pe câmp, la o distanță de aproximativ 2 km față de locul din care a dispărut. Căutările au fost îngreunate din cauza vegetației foarte înalte din zonă.

Potrivit medicilor de pe Ambulanță, fetița, de 2 ani, este robustă, cântărește în jur de 15 kg, a fost consultată și s-a constatat că starea ei de sănătate e bună, dar a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.
Potrivit informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, a fost înștiințată și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare, fetița urmează să fie internată într-un Centru de minori.

  • ”Starea de sănătate a fetiței este bună. Tatăl a susținut că nu are nevoie de îngrijiri medicale. A fost trimis un echipaj medical aparținând SAJ pentru a evalua starea fetiței”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Someș Satu Mare, Adriana Pop.

Fetiţa de 2 ani din Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, județul Satu Mare, a dispărut din căruță sâmbătă dimineața. Copilul a fost lăsat alături de alți doi frați, tot minori, în timp ce părinții lor se aflau pe un câmp unde căutau fier vechi, iar în jurul orelor 11,00, familia a constatat dispariţia fetiţei şi, după trei ore de căutări, a sunat la 112.
Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri au căutat-o pe fetiţă. Duminică a fost angrenat şi un câine special dresat pentru luarea urmelor şi căutarea persoanelor.

Articolul precedentAutoritățile sătmărene, în alertă! Un copil, de doi ani, dispărut la Hodod
Articolul următorPreşedintele PNL, Ludovic Orban, se află la Satu Mare