Poliţiştii sătmăreni continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie, pe raza judeţului.

Astfel, în această dimineață, în intervalul orar 06.00 – 09.00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special pentru depistarea conducătorilor auto care se află la volan sub influența băuturilor alcoolice.

În urma activităților desfășurate polițiștii au depistat 5 conducători auto, care se aflau la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice.

4 dintre aceștia au fost depistați cu concentrații alcoolice cuprinse între 0,03 mg/l și 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, față de aceștia polițiștii dispunând măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Iar un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Batarci, a fost depistat de polițiști având o concentrație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal în cadrul căruia cercetările continuă.

Articolul precedentRaed Arafat, amenințat cu moartea. Poliția face anchetă
Articolul următorBilanț COVID-19: 637 de persoane depistate pozitiv, 30 de decese